Новини

Чемпіонат України 2018

Фото ЧУ 2018

   XXV чемпіонат України з армспорту відбудеться з 16 по 18 березня у м. Немирів (Вінницька область), змагання пройдуть в будинку культури санаторію "Авангард" (вул. Шевченка 16).

   Санаторій "Авангард" знаходиться в дендропарку площею 80 га (пам'ятка садово-паркового мистецтва ХІХ ст.), де налічується близько 120 видів дерев і кущів, а також каскад мальовничих озер.

     Від м. Вінниці до м. Немирова кожні 15-20 хвилин відправляються автобуси. Час в дорозі 50 хвилин.

     Автобуси відправляються з автостанції "Грош", яка розташована по вулиці Чехова поруч з однойменним супермаркетом "Грош". Від залізничного вокзалу можна доїхати:

1. Тролейбусом №7 до зупинки "Чехова".

2. Маршруткою "Тяжилів СТО" або "вулиця Лугова" до зупинки "Чехова".

     Для учасників змагань на базі санаторію «Авангард» пропонується проживання в двохмісних і трьохмісних номерах.У номерах є: телевізор, опалення, холодильник, туалет, душ.

     Номер на 3 особи - 360 грн. (120 грн. з 1 особи).

     Номер на 2 особи - 360 грн. (180 грн. з 1 особи).

                                                                     

ПРОГРАМА ЗМАГАНЬ:

16 березня (п'ятниця) - день приїзду, мандатна комісія, зважування учасників.

17 березня (субота) - боротьба на ліву руку. Фінали, нагородження.

18 березня (неділя) - боротьба на праву руку. Фінали, нагородження. Відїзд команд.

     Для участі у чемпіонаті України керівникам регіональних федерацій необхідно до 02 березня (п'ятниця) зареєструвати попередні заявки спортсменів насайті Федерації: www.armsport.com.ua

     Після реєстрації на сайті попередню заявку до 02 березня (п'ятниця) надіслати на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

     Зразок попередньої заявки скачати тут. За попередніми заявками буде складено список учасників і розклад проведення змагань.

     Регламент проведення ЧУ 2018, підписаний у Мінмолодьспорті України, скачати тут.

     У день приїзду на змагання 16 березня до мандатної комісії подаються:

      Іменні заявки з підписом та печаткою керівників структурних підрозділів регіональних органів фізичної культури і спорту, АР Крим, областей, міст Києва, Севастополя, завірені печаткою фізкультурно-спортивного диспансеру, паспорти, страхові поліси. Зразок іменної заявки скачати тут.

   Всі учасники змагань повинні мати страховий поліс, який може бути оформлений на мандатній комісії. Умови договору страхування повинні передбачати участь у спортивних змаганнях. Вартість страхового поліса - 50 грн.

   Внесок з учасника - 250 грн.

   З метою запобігання використання спортсменами заборонених фармакологічних та інших медичних препаратів будь-який учасник змагань може бути перевіреним на допінг-контроль.

   Всі учасники на зважуванні повинні здати підписану ЗАЯВУ «про антидопінгову відповідальність». ЗАЯВУ «про антидопінгову відповідальність» можна завантажити тут.

     Всі команди повинні мати єдину спортивну форму (футболку) для виступу на змаганнях.

   Чемпіонат України буде відбірковим на чемпіонат Європи, який відбудеться з 30 травня по 03 червня у м. Софії (Болгарія) та на чемпіонат світу, який пройде з 17 по 21 жовтня в Анталії (Туреччина).

Ми на Facebook

.